Toshiba Varmepumpe

Toshiba Varmepumpe

30 marts 2013 Troels

Pris/kvalitet


Varmepumper fra Toshiba

Toshiba er en populær leverandør af varmepumper til danskerne. Toshibas varmepumper overgås i popularitet kun af Panasonics, mens Bosch indtager tredjepladsen. Der er en del varmepumpeinstallører, som på deres hjemmesider hævder, at Toshibas varmepumper er de mest solgte i DK. Det er sandsynligvis ikke korrekt.

Varmepumper udgør dog kun en meget lille del af Toshibas samlede omsætning i Danmark, og Toshiba har desværre ikke fundet anledning til at oversætte informationer omkring deres sortiment af varmepumper til dansk. Så hvis du ønsker information om Toshiba Varmepumper er du nødt til at lede efter eksempelvis Air to Water Heatpump på deres engelske hjemmeside. Varmepumper er dog et komplekst produkt og selv på dansk kan det svært at forholde sig til de mange fagtermer, som bruges til at beskrive varmepumper (læs eventuelt indlægget Hvad er en varmepumpe?).

Toshiba har primært luft til vand varmepumper i deres sortiment – men du bør under alle omstændigheder kontakte en lokal forhandler/installatør af Toshibas varmepumper for at få forklaret fordele og ulemper ved de forskelle typer af varmepumper og de forskellige Toshiba pumpers gode og dårlige sider.

Du kan også tjekke vores sektion med aktuelle tilbud på varmepumper, da der ofte kører rabat- eller tilskudskampagner på varmepumper, enten fra den enkelte producents side eller med tilskud fra staten.


Få uforpligtende tilbud på ny varmepumpe

Varmepumper fra Toshiba

Kontakt en installatør

Køb varmepumper online

Tips til indkøb af varmepumper

Læs om andres erfaringer med de relevante varmepumpemontører. Nettet kan spare dig for meget besvær.

Tilbehør til Toshiba varmepumper kan være ret pebrede, da udvalget af forhandlere i Danmark er begrænset. Hvis du køber en velkendt varmepumpe, så er det ofte lettere at finde et godt tilbud på varmepumpereservedele.

En Panasonic varmepumpe, en Vølund varmepumpe eller en Sharp varmepumpe kunne også tages i betragtning som alternativ til varmepumperne fra Toshiba.

Lad være med blot at jagte den billigste varmepumpe. Tænk over den samlede økonomi.

Undersøg garantiforhold den varmepumpe du ønsker, før du skriver under på noget. Reparation af en varmepumpe kan være dyrt. Det har væsentlig betydning om producenten yder 2 års ret til at reklamere eller 48 måneders egentlig garanti.

Udvalget er begrænset af troværdige og retvisende målinger af varmepumpers effekt. Vær på vagt.

Husk at være realistisk, når du kigger på økonomien for, hvor høj den samlede pris for din varmepumpe bliver. Sæt penge af til uforudseete udgifter.

Prisen på din nye varmepumpe kan variere meget. Er du på jagt efter et tilbud på en Toshiba varmepumpe, så kig dig godt omkring først.

Husk at kvalitet koster.

De oplyste fakta på Toshiba varmepumper er generelt rimeligt pålidelige. Toshiba er typisk nogenlunde troværdige med hensyn til at oplyse en virkelighedsnær COP (effektfaktor). Af og til overdrives levetiden for deres varmepumper dog.

Indhent tilbud fra mindst 2 installatører af varmepumper. På den måde har du mulighed for at sammenligne priser.

Vær opmærksom på, at naboers oplevelser med en Toshiba varmepumpe ikke med garanti kan henføres til dine forhold.

Hvis du køber varmepumper i en lavkonjuktur, så kan der være en del penge at spare.

Få uforpligtende tilbud på ny varmepumpe