Electrolux Varmepumpe

Electrolux Varmepumpe

30 marts 2013 Troels

Pris/kvalitet


Electrolux Varmepumper

Varmepumperne fra den svenske industrigigant Electrolux er relativt populære i Danmark. Det skyldes et relativt godt forhold mellem kvalitet, pris og energiudbytte på en Electrolux varmepumpe. Den mest populære serie er Oxy3 varmepumperne, også kendt som Elextrolux Oxy3HeatPump.

Få uforpligtende tilbud på ny varmepumpe

Køb din Electrolux varmepumpe hos en online forhandler

Tips til valg af Electrolux varmepumper

Hvis det er finanskrise, når du installerer varmepumpe, så er installationen typisk billigere.

De oplyste fakta på Electrolux varmepumper er normalt til at stole på. Electrolux er typisk nogenlunde troværdige i forhold til at oplyse en virkelighedsnær COP (effektfaktor). Levetiden for deres varmepumper er dog ofte en smule optimistiske.

Bed mindst 2 varmepumpemontører om at afgive tilbud. Så kan du bedre sammenligne priser. Indhent op til 3 tilbud på ny varmepumpe via denne formular.

Tag de pessimistiske briller på, når du kigger på økonomien for, hvor høj den samlede pris for din varmepumpe bliver. Læg altid luft til ekstra udgifter.

En Sanyo varmepumpe, en Danfoss varmepumpe eller en Sharp varmepumpe kunne også tages i betragtning som alternativ til varmepumper fra Electrolux.

Prisen på din nye varmepumpe kan variere meget. Er du på jagt efter et tilbud på en Electrolux varmepumpe, så kig dig godt omkring først.

Staten kører oftest med solide økonomiske bidrag til miljøgodkendte varmepumper. Hold øje og øre åbne, så du ikke får glip fra statstilskud til varmepumpen.

Giv lige din naboer besked, før du kaster dig over montering af varmepumpen. Varmepumper kan ødelægge gode nabovenskaber da ikke alle varmepumper er lige støjfrie.

Forelsk dig ikke i den billigste varmepumpe. Kig på totalbudgettet.

Erstatningsdele til Electrolux varmepumper ligger normalt i den dyre ende, da kun et begrænset antal virksomheder sælger Electrolux varmepumpen i Danmark. Forsøg så vidt muligt at vælge en velkendt varmepumpe, så vil du normalt have nemt ved at finde et godt tilbud på varmepumpereservedele.

Husk at kvalitet koster.

Læs om andres erfaringer med din påtænkte installatør af varmepumpen. Du kan ligeså godt lære af andres gode og dårlige erfaringer.

Du kan læse mere om en Electrolux varmepumpe på http://www.electrolux.dk/Inspiration/hjaelp-til-at-vaelge/livsstilsguider/Oxy3Varmepumpe/

Få uforpligtende tilbud på ny varmepumpe